Visitas

10 de setembro de 2014


TRIAR DEMOCRÀCIA. DES DE GALÍCIA

Ha arribat l'hora. Catalunya ha de triar. Front als atacs constants dels estats espanyol i francès, la ciutadania de tot Catalunya (inclosa la del Nord i la de Ponent) ha de dir si vol continuar arraconada, esmicolada  i menystenida o bé ser lliure, és a dir, tenir el seu propi estat independent.

Com a independentista gallec, em solidaritzo amb el poble català tot recolzant la seva independència. Som uns quants gallecs i gallegues ficats en aquesta tasca enguany. Fins i tot existeix una associació d'amistat o agermanament entre Galícia i Catalunya, a favor d'anar cap a un procès democràtic, sense embuts, amb la força de la paraula i amb un projecte net i clar, la República de Catalunya.

No debades, la primera força a les darreres eleccions a la Catalunya administrativa ha estat ERC, partit polític clarament independentista, cosa que no passava des de l'època dels presidents Macià i Companys.

Salut i independència, poble català: teniu la força de la llibertat, si així ho voleu. França i Espanya, si es consideren democràcies de debò, hauran de respectar el que digui el poble català i no posar-hi entrebancs de cap de les maneres.

www.galizaconcatalunya.org

Ningún comentario: